Forside   Begivenheder   Holdtilmelding    Holdoversigt    Bestyrelsen   Trænere   Kalender   Sponsorer   Galleri    Marked
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
     Glemt login info?  
Træner
Afventer Træner
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anna Filrup
Beskrivelse
Jeg er bogstaveligt talt født ind i Jonstrup Basketball Klub. Mine forældre startede klubben før min tid, og jeg husker tydeligt hver søndag i hallen til kampe og hygge. Jeg startede på et hold som mikrospiller, og spillede siden frem til jeg var omkring 8 år, hvor jeg af en eller anden grund ikke gad mere. Da jeg var 12 besluttede jeg at det var tid til at tage basketspillet op igen, og startede på Jonstrup Basketballs Klubs drengehold, da der desværre ikke var et pigehold. Her spillede jeg et par år og blev i samme periode træner for et pigehold sammen med min storebror. Mange af de samme piger jeg i øvrigt nu har og har haft fornøjelsen af at spille på hold med. Da jeg var juniorspiller spillede jeg en sæson i Værelse Basketball Klub og trænede samtidig med på Jonstrups damehold. Indtil jeg besluttede kun at være med på dameholdet i Jonstrup. I den første tid bestod holdet mest af de rutinerede damespillere, men siden har der været udskiftning, så det nu er mig der med mine snart 25 år, der er den ældste.
For snart to år siden kom jeg tilfældigt med på et DGI kursus i Fitnessbasket og var med til at starte det op i Jonstrup. Siden blev jeg tilknyttet DGI som instruktør i Fitnessbasket, og bliver af og til sendt ud til andre klubber for at introducerer dem for konceptet. Gennem DGI kom jeg ligeledes på Nanobasket-kursus og var også med til at opstarte dette i Jonstrup. Ydermere er jeg tilknyttet som instruktør i DGI som Nano-instruktør også. Desuden er Fitnessbasket intruktør blevet suppleret med et fitnessinstruktør kursus.
Sidste år endte jeg tilfældigvis i bestyrelsen i Jonstrup... Så meget af min tid går selvsagt med basket.

TIl hverdag studerer jeg en kandidat i Læring og Forandringsprocesser på Aalborg Universitet i København og bor på Vesterbro.
Pt er jeg i praktik i Mexico City frem til December 2014.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Benedikte Stoklund Larsen
Beskrivelse
Jeg er født i 1996, og har spillet basketball i JBBK siden jeg var 8-9 år.
Derudover har jeg også spillet på landsholdet, men stoppede forholdsvist hurtigt igen.
Jeg har trænet U10 og U12 piger siden efteråret 2013 sammen med Lisbeth Rose, og ser frem til at fortsætte som træner.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Birgitte Andersen
Beskrivelse
I 1980, da jeg var 14 år, startede jeg med at spille basketball. Jeg spillede 5 år i Vejle. Derefter et år i Sønderborg, hvor jeg også fik en basketball træneruddannelse på Idrætshøjskolen. Siden flyttede jeg til København, hvor jeg spillede for Falcon og Stevnsgade på eliteniveau. Både i Falcon og Stevnsgade trænede jeg ungdomshold. En knæskade satte en stopper for elitebasketball og i de følgende år trænede jeg flere hold blandet andet to herrehold i USG. I 1994 til 1997 boede jeg i Seattle i USA hvor jeg selvfølgelig også spillede basketball - på et herrehold (!) i en BIOTEK liga(!!). I 1997-2000 var jeg tilknyttet USG hvor jeg var spillende træner på dameholdet. Efter flytning til Måløv i 2000 har jeg spillet i Herlev og Stevnsgade på sekunda hold. Jeg har fået lavet nye korsbånd i begge knæ og har været igennem flere mimiskoperationer, så nu holder jeg kun til træning med U10.

Jeg har tre drenge på 9, 12 og 14 år, hvoraf de to yngste spiller i Jonstrup på U10 og U12/U14. De har spillet i Jonstrup i 3 år, og jeg har været træner for U10 i 2 år sammen med Flemming. I år har jeg også sagt ja til at træne U8. Den største glæde for mig er at se børn udvikle en glæde ved at spille basketball og få en tro på sig selv og hinanden igennem holdsport. Til dagligt arbejder jeg som forsker i fedme og sukkersyge på Novo Nordisk.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Dan Filrup
Beskrivelse
Jeg hedder Dan Filrup og er 54 år gammel.

Min interesse for basketball startede tilbage på HF i slutningen af ''70 erne. Jeg blev for alvor bidt af det i vinteren 1979-80 hvor jeg var på et ophold på Den Jyske Idrætshøjskole i Vejle og siden har interessen ikke sluppet taget!
På idrætshøjskolen rendte jeg også ind i Anette..... Og vi har sammen haft passionen for basketball lige siden!
Da jeg var færdig på højskolen begyndte vi begge at spille i BMS, men den var lige stor nok hvis man ikke var på de bedste hold, så i februar 1981 tog Anette og jeg initiativ til at stifte Jonstrup basketball klub.
Efter en afstikker i det midtjyske, nærmere bestemt Ry, hvor Anette og jeg også stiftede Ry basketball, var vi i sommeren 1986 tilbage i Ballerup og Jonstrup basket!
Siden har jeg udover mit eget spil på klubbens herrehold, trænet og dømt, siddet i bestyrelsen på næsten alle poster, deltaget i de to daværende støtteforeninger, Venneforeningen og støtteforeningen til Jonstrup basketball med at skrabe penge ind til driften, bla via uddeling af telefonbøger, salg af støttelodder, arrangering af stævner, arrangere loppemarkedet ved Ballerup rådhus og initiativtager til Ballerup kræmmerfestival.

Jeg har i to omgange i starten af ''90''erne været coach på udvalgt hold for juniorherrer i det daværende Københavns basketball forbund.
Jeg var i samme periode A-dommer og i to år formand fordommerudvalget i Københavns basketball forbund.
Siden 1998 har jeg siddet i disciplinærudvalget under Danmarks basketball forbund.
Jeg har indtil for tre år siden udelukkende trænet drenge/ herrehold, men tog for tre sæsoner springet og begav mig ud på den tynde is og overtog ansvaret for klubbens damehold i 2 division damer øst.

Så som min datter skriver andetsteds har mit og familiens liv i den grad været centreret om Jonstrup!!! Og det bliver det nok ved med lidt endnu....
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Flemming Clausen
Beskrivelse
Interessen for basket stammer fra Canada, hvor jeg boede indtil jeg var 15 år og hvor jeg spillede basket i highschool.
I Danmark har jeg spillet for B1909 i Odense mens jeg læste og senere lidt motionsbasket i Stevnsgade.
Jeg har været ungdomstræner i Jonstrup i 12 år og har i perioder været medlem af klubbens bestyrelse Pt. træner jeg nogle super talentfulde skønne U10 drenge sammen med Birgitte og min datter Lisbeth. Mit mål er at udvikle drengenes glæde ved at spille basket sammen med gode holdkammerater, udvikle deres talent og give dem tro på sig selv.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hans Henrik Ebsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lars Thyge Posborg
Beskrivelse
Min søn Nicholas startede i Jonstrup i slutningen af 2013 og da jeg ofte var i Østerhøjhallen alligevel, blev jeg spurgt om jeg ikke ville coache U14 og ellers hjælpes ad med U12/U14 sammen med Ole.

Jeg har selv spillet Basketball i mange år. Som ung spillede jeg håndbold og volleyball, og det var relativt sent som 17 årig, jeg blev opfordret til at starte for alvor, men herefter gik det stærkt. Da der ikke rigtigt var nogen basketballklub, startede vi selv Orient Basketball op, hvor jeg spillede et par år og vi nåede da også at holde en stor skoleturnering for alle holdene i Rødovre. I 1985 kom jeg til BMS midt sæsonen på dispensation og kom på deres 1. Herre hold året efter i 1986. Fra 1986-1989 var jeg med til at vinde 4 DM, en ligacup og en pokaltitel med BMS. I 1990 var jeg skadet det meste af sæsonen og herefter spillede jeg på BMS herre 3 med de gamle BMS koryfæer fra 1992 til 1998. I 1994/95 var jeg dog et smut i Herlev på deres 1. Divisionshold.

Jeg har vel omkring 4-5 års samlet trænererfaring med drenge, junior, ynglinge og seniorhold. Min basketball filosofi går på hurtigt transitions spil (fastbreak) og ellers intelligent setplay med gode højprocentafslutninger. Jeg glæder mig til at være træner for U14 og følge deres udvikling de kommende år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lene Martens
Beskrivelse

Jeg har 2 børn i klubben, som har spillet basket siden 2002 og 2003.

Min søn Rasmus spiller på Jonstrups herrerhold og min datter Sofie spiller på Jonstrup damehold

Min interesse for klubben og spillet kom hurtigt, det var hyggeligt at komme i klubben og vores børn levede næsten i hallen.

Jeg har været aktiv i klubben som holdleder og er i bestyrelsen, hvor jeg har været af 2 omgange i alt ca. 6 år.

De sidste 2 år har jeg også været medlemsansvarlig.

Jeg har været på kursus i Fitnessbasket og Nanobasket.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lisbeth Rose
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marie Madsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Martin Juhl
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nana Wilquin
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nicolai Jørgensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ole Jansen
Beskrivelse
Jeg er 53 år gammel og begyndte som træner i Jonstrup Basketballklub da Marius(min søn) i august 2013 sagde,
at han ville gå til basketball.

Jeg har dermed 2 års trænerfaring, når denne sæson er slut.

Min primære baggrund ligger i 25 års spillererfaring (1976-2001).
Jeg har spillet i 2 klubber, Stevnsgade Basketballklub som ungdomsspiller og "Old Boy"
og BK 73 som jeg har spillet knap 150 divisions- og pokalkampe for.

Mit mål med U12 er helt klart at spille hurtigt og "sjovt" angrebsbasket krydret med et aggressivt forsvar
Og så selvfølgelig at vinde.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rasmus Jessen
Beskrivelse
Rasmus træner for Micro MIX og Nanobasket
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rasmus Martens
Beskrivelse
Jeg er født i 1994, og har spillet basket siden 2002.
Det var gennem mine venner, lysten til at spille basket kom, og siden da har det altid været en stor del af mit liv.
Jonstrup Basketball klub har altid været stedet for mig, da det var her en stor del af mine venner og bekendte også brugte deres fritid, så det kom rimeligt naturligt.

Til daglig spiller jeg på Herreholdet, som jeg har været en del af siden 16-17års alderen.
Jeg har tidligere været hjælpetræner for nogle af de yngre årgange, og har i år fået den store fornøjelse, at være med omkring opstarten af det nye hold for udviklingshandicappede, hvilket er gået ud over alt forventning.

Ud over basket, er jeg i år begyndt at læse jura på Københavns Universitet, hvor basket fungerer som et glimrende supplement, når man trænger til en pause fra bøgerne.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rene Haldbæk
Beskrivelse
Assistant Coach
Se hele beskrivelsen
Vis hold
René Carlberg
Beskrivelse
Head Coach
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sine Skabelund Madsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sissi Quach-Broman
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Victor Wilquin
Beskrivelse
Victor træner for Micro MIX og Nanobasket
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Claus Fabricius
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpetræner
Jens Asger Stampe Skousen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lisbeth Clausen
Beskrivelse
Lisbeth er hjælpetræner for U10 drenge
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Denne side er drevet af Klubmodul.dk