Forside   Begivenheder   Holdtilmelding    Holdoversigt    Bestyrelsen   Trænere   Kalender   Sponsorer   Galleri    Marked
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
     Glemt login info?  

Bestyrelsesformand
Hans Henrik Ebsen
Præsentation
Mobil:   20444224
Tlf:       44659830
Se hele beskrivelsen
Kasserer
Kaj Filrup
Præsentation
Mobil:
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Anette Zobbe
Præsentation
Jeg begyndte at spille basket som 20-årig efter at have spillet håndbold i 10 år, basket var bare hurtigere og sjovere og med langt flere variationer.
I 1982 var jeg med til at starte Jonstrup Basketball Klub, fordi vi var en gruppe, der syntes der manglede et alternativ til BMS i den anden ende af Ballerup Kommune. Siden da har jeg været aktiv i klubben, både som spiller, træner og bestyrelsesmedlem. Alle vores tre børn har spillet basket i klubben og to af dem spiller stadig. I Jonstrup har vi som familie haft masser af gode timer sammen med alle de andre, og det er nok primært det gode sociale miljø for børn og voksne, der gør at det fortsat er rart at være med til at trække læsset i klubben.
Min fremtidsvision for klubben er fortsat at det skal være et forpligtende socialt fællesskab, hvor alle hjælper til med praktiske opgaver og hvor der er plads til alle der kan og vil bidrage.
 
Turneringsleder
Se hele beskrivelsen
Anna Filrup
Præsentation
Jeg er bogstaveligt talt født ind i Jonstrup Basketball Klub. Mine forældre startede klubben før min tid, og jeg husker tydeligt hver søndag i hallen til kampe og hygge. Jeg startede på et hold som mikrospiller, og spillede siden frem til jeg var omkring 8 år, hvor jeg af en eller anden grund ikke gad mere. Da jeg var 12 besluttede jeg at det var tid til at tage basketspillet op igen, og startede på Jonstrup Basketballs Klubs drengehold, da der desværre ikke var et pigehold. Her spillede jeg et par år og blev i samme periode træner for et pigehold sammen med min storebror. Mange af de samme piger jeg i øvrigt nu har og har haft fornøjelsen af at spille på hold med. Da jeg var juniorspiller spillede jeg en sæson i Værelse Basketball Klub og trænede samtidig med på Jonstrups damehold. Indtil jeg besluttede kun at være med på dameholdet i Jonstrup. I den første tid bestod holdet mest af de rutinerede damespillere, men siden har der været udskiftning, så det nu er mig der med mine snart 25 år, der er den ældste.
For snart to år siden kom jeg tilfældigt med på et DGI kursus i Fitnessbasket og var med til at starte det op i Jonstrup. Siden blev jeg tilknyttet DGI som instruktør i Fitnessbasket, og bliver af og til sendt ud til andre klubber for at introducerer dem for konceptet. Gennem DGI kom jeg ligeledes på Nanobasket-kursus og var også med til at opstarte dette i Jonstrup. Ydermere er jeg tilknyttet som instruktør i DGI som Nano-instruktør også. Desuden er Fitnessbasket intruktør blevet suppleret med et fitnessinstruktør kursus.
Sidste år endte jeg tilfældigvis i bestyrelsen i Jonstrup... Så meget af min tid går selvsagt med basket.

TIl hverdag studerer jeg en kandidat i Læring og Forandringsprocesser på Aalborg Universitet i København og bor på Vesterbro.
Pt er jeg i praktik i Mexico City frem til December 2014.
Se hele beskrivelsen
Birgitte Andersen
Præsentation
I 1980, da jeg var 14 år, startede jeg med at spille basketball. Jeg spillede 5 år i Vejle. Derefter et år i Sønderborg, hvor jeg også fik en basketball træneruddannelse på Idrætshøjskolen. Siden flyttede jeg til København, hvor jeg spillede for Falcon og Stevnsgade på eliteniveau. Både i Falcon og Stevnsgade trænede jeg ungdomshold. En knæskade satte en stopper for elitebasketball og i de følgende år trænede jeg flere hold blandet andet to herrehold i USG. I 1994 til 1997 boede jeg i Seattle i USA hvor jeg selvfølgelig også spillede basketball - på et herrehold (!) i en BIOTEK liga(!!). I 1997-2000 var jeg tilknyttet USG hvor jeg var spillende træner på dameholdet. Efter flytning til Måløv i 2000 har jeg spillet i Herlev og Stevnsgade på sekunda hold. Jeg har fået lavet nye korsbånd i begge knæ og har været igennem flere mimiskoperationer, så nu holder jeg kun til træning med U10.

Jeg har tre drenge på 9, 12 og 14 år, hvoraf de to yngste spiller i Jonstrup på U10 og U12/U14. De har spillet i Jonstrup i 3 år, og jeg har været træner for U10 i 2 år sammen med Flemming. I år har jeg også sagt ja til at træne U8. Den største glæde for mig er at se børn udvikle en glæde ved at spille basketball og få en tro på sig selv og hinanden igennem holdsport. Til dagligt arbejder jeg som forsker i fedme og sukkersyge på Novo Nordisk.
Se hele beskrivelsen
Johan Filrup
Præsentation
Suppleant
Se hele beskrivelsen
Nicolai Jørgensen
Præsentation
Suppleant
Se hele beskrivelsen
Claus Fabricius
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Denne side er drevet af Klubmodul.dk